Vakantie op komst? Zorg voor een back-up User in EB-Connect.

Een back-up User is de beste garantie dat de administratieve samenwerking met Vivium optimaal verloopt, ook als de MasterUser afwezig is.

20 juni 2022

Meer lezen

Aparte overzichten van uw werknemers ‘in dienst’ en ‘uit dienst’

In EB-Connect vindt u een overzicht van alle ‘Werknemers in dienst’ en een overzicht van alle ‘Werknemers uit dienst’.

22 april 2022

Meer lezen

UPDATE: COVID-19

UPDATE: Nieuwe verlenging tot en met 31 maart 2022 van de uitzonderlijke maatregelen betreffende het behoud van de waarborgen van uw groepsverzekering als uw werknemer door de gevolgen van coronamaatregelen (COVID-19) tijdelijk werkloos is.

15 maart 2022

Meer lezen

Meld IPT's vóór 31 maart aan de FSMA

U moet elk jaar vóór 31 maart aan de FSMA melden hoeveel IPT’s (individuele pensioentoezeggingen) u toekende in het jaar ervoor.

14 maart 2022

Meer lezen

U kan opvolgen of wijzigingen in EB-Connect al dan niet verwerkt zijn

Alle wijzigingen worden chronologisch verwerkt op basis van het tijdstip van de gebeurtenis. Dit heeft onder meer ook tot gevolg dat de jaarlijkse salarisaanpassing pas kan gebeuren nadat alle voorafgaande personeelswijzigingen zijn uitgevoerd.

24 februari 2022

Meer lezen

RSZ-overzichten zijn niet noodzakelijk voor elk kwartaal beschikbaar

Per kwartaal maken we een overzicht van de betaalde werkgeversbijdragen die de basis vormen voor de RSZ-bijdrage. Zodra het nieuwe overzicht beschikbaar is in EB-Connect, wordt u hiervan op de hoogte gebracht via e-mail.

17 januari 2022

Meer lezen

Meer wettelijk pensioen door aanpassing van het loonplafond?

Op 10 september 2021 verscheen in het Belgisch Staatsblad het koninklijk besluit van 29 augustus 2021 dat ervoor zorgt dat het loonplafond voor de berekening van het wettelijk pensioen de komende 4 jaren extra zal verhogen.

9 december 2021

Meer lezen

Aangifte van een arbeidsongeschiktheid

Bevat uw groepsverzekering ook de waarborg arbeidsongeschiktheid? Om u te begeleiden bij de stappen die moeten gezet worden om een arbeidsongeschiktheid aan te geven, hebben we een stap-voor-stap gids samengesteld. U vindt er ook de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

8 december 2021

Meer lezen

Wist u dat u via de ‘premieborderellen’ elke maand kunt controleren of het bestand van uw verzekerden nog up-to-date is?

Zijn alle in- en uitdiensttredingen doorgegeven? Is een werknemer arbeidsongeschikt of heeft hij/zij het werk hervat? Deze wijzigingen dient u onmiddellijk door te geven via EB-Connect. De gedetailleerde afrekening per deelnemer, het ‘premieborderel’, is beschikbaar in drie muisklikken.

9 november 2021

Meer lezen